Naast reperatie van schoenen bieden wij ook een breed aanbod aan Sockwell compressiesokken. Deze sokken zijn geschikt voor zwangere vrouwen, wandelliefhebbers, mensen met een staand beroep en of mensen met gevoelige voeten zoals diabetici.

De Sockwell compressiesokken zorgen ervoor dat je geen last meer krijgt van snel vermoeide en opgezette voeten en benen.

Hoe kan dat?

Sockwell compressiesokkenDoor de unieke mix van materialen en de speciale brei techniek zorgen Sockwell compressiesokken voor een betere bloedcirculatie, zodat opeenhoping van vocht in benen en voeten worden tegengegaan. Kans op spataders wordt hierdoor verkleind.

De combinatie van Merinowol en bamboe maken dat de voeten een constante temperatuur houden en remmen de vorming van bacteri├źn en geurtjes. Deze uitgekiende mix van materialen voorkomt jeuk en is daarom ook geschikt voor mensen met een wol allergie.

 

Sockwell compressiesokkenSokken voor diatetici

Er is een speciale serie voor mensen met diabetes . Dit zijn speciale naadloze sokken voor gevoelige voeten zijn gemaakt van dezelfde materialen en zodanig gebreid dat ze nergens kunnen knellen. Daar waar de voet afwikkelt is de sok iets dunner, zodat dit extra soepel gaat. Deze sokken hebben een voetbedje in de vorm van een subtiele verdikking, dit is erg prettig bij het lopen.

Hoe trekt u ze aan?

Op deze manier trekt u uw Sockwell compressie-kousen gemakkelijk aan:

  1. Handpalm in de hiel: Steek uw arm helemaal in de kous, met de palm van uw hand in de hiel van de sok
  2. Kous oprollen: Pak de boord van de kous en sla de kous terug tot de hiel van de kous zichtbaar is; de kous is nu deels binnenstebuiten
  3. Voet in de kous: Steek uw voet zo ver mogelijk in de kous met uw hiel precies in de hiel van de kous.
  4. Terug rollen en klaar: Rol de kous terug over de enkel en de kous en hij zit precies goed.

Instructies Sockwell